Pihlspetsens kennel

alla

Vår kennel ligger utanför Kristdala och där bor vi, jag Vera och Karl-Inge tillsammans med 7 härliga västgötaspetsar, Aminah, Bessy, Sussie, Hanny, Frasse, Minna och Loppan. Rasen västgötaspets har vi haft sedan 1978 och uppfödning i liten skala sedan 2003. Våra hundar är våra familjemedlemmar. Vi har en stor inhägnad tomt där hundarna kan springa fritt, mellan promenader och andra aktiviteter. På natten får de välja om de vill ligga i sängen eller i deras hundkorgar.

Våra valpar är alltid uppfödda först i sovrummet och får sedan vara i köket och i hela huset. Då blir de vana vid olika ljud och de får vara tillsammans med alla de andra hundarna, både inne och ute. Vi avlar endast på friska och sunda djur och enligt SKK:s och SKV:s anvisningar. Valparna levereras tidigast när de är 8 veckor och är veterinärbesiktade, chipmärkta, vaccinerade, avmaskade och registrerade i Svenska Kennelklubben.

Västgötaspetsen är en helt underbar ras, som är en självklar familjemedlem, samtidigt som den är en bra hund till vallning, agility, eftersök, utställning och mycket mera...

tillbaka