Pihlspetsens anteckningar 2023

*********

9/5-23 Nu har Alice hittat ett jättebra hem. Hon ska bo på landet utanför Karlskrona med sin familj Lindborg. De har tidigare haft västgötaspetsens Edward. Vi önskar lycka till!

Minna

*********

27/4-23 Alice, Pihlspetsens Wivi i stamtavlan, söker ett kärleksfullt, harmoniskt hem, då matte inte kunde ha henne kvar av personliga skäl. Alice är född 20220104 och är alltså bara lite över 1 år. Alice söker ett hem på landet, gärna med en snäll hundkompis. Alice är glad och pigg, tycker om de flesta som hon träffar på och tycker om att få springa fritt. Hon tycker inte om att åka bil och tycker att småbarn är lite läskiga. Alice har ett överbett och ska inte ställas ut eller avlas på. Hör av er genom mail först och främst om ni tycker att ni är de rätta för henne. Mail: pihlspetsens@gmail.com

Minna

Fina Alice

*********

21/3-23 Här har det varit dåligt med uppdateringar. Vi har haft och har strul med Telias uppkoppling till internet en längre tid och inte vet vi när vi får någon hjälp heller. Just nu så har vi tre routrar :) Två inkopplade och en annan som ligger i kartong! Har varit kontakt med Telia massor med gånger, men inte får vi någon hjälp!

Annars så är allt bra med våra hundar, som vi är mycket tacksamma över. Lilla Lotta är ju nästan stor nu. Till hösten planerar vi valpar förhoppningsvis och en annan sak också! Vi firar 20 år i augusti, sedan första valpkullen föddes!

**********

Minna

Vår fina Aminah, från första valpkullen, som blev över 17 år! Hon var något alldeles speciell!

tillbaka