Pihlspetsens anteckningar 2024/2023

*********

2/1-24 Nu har alla valpar flyttat och vi önskar dem lycka till i deras nya hem.

Minna

Zebbe har flyttat till Elin och Johan, Kristdala

*********

Minna

Zizzi har flyttat till familjen Lindborg, Karlskrona

*********

Minna

Zenta har flyttat till Robyn och Mikael, Stockholm

*********

Minna

Zäpo har flyttat till Rhiannon, Gamleby

*********

12/12-23 Nu är valparna redan 6½ veckor, tiden går alldeles för fort! Här kommer lite bilder och namn på dem. Eftersom det regnade något oerhört när valparna blev till, så har de fått namn med regn i. Både hundarna, Evelina och jag var genomblöta, men det var det ju värt med ett så här gulligt resultat!

Minna

Zizzi Dagsregn och Zäpo Ösregn

*********

Minna

Zebbe Spöregn

*********

Minna

Zenta Höstregn

*********

1/11-23 I lördags 28/10 fick Fiffi(Pihlspetsens Sissie) fyra valpar. Två hanar och två tikar. De mår alla bra och ökar fint i vikt. Fiffi är jätteduktig med dem.

Minna

Fiffis och Nickes fina valpar!

*********

Minna

Den stolta pappan, Åvikens Nicke, som ägs av Evelina Sjöström

*********

12/10-23 Nu syns det tydligt att Fiffi (Sissie) är dräktig. Vi väntar med spänning på valpar i slutet av oktober och håller alla tummar och tassar för att allt går bra!

*********

7/9-23 I tisdags 5 september fick vår älskade Sussie somna in. Hon var lite mer än 15 år. Så oerhört sorgligt och vi är så ledsna. Älskade Sussie som var så snäll och fin!

Minna

Älskade Sussie när hon var 10 år

*********

********************************************************************************

28/8-23 Fiffi (Sissie) är parad med Åvikens Nicke och förhoppningsvis, så blir det valpar i slutet på oktober.

*********

19/8-23 I dag firar vi 20 år sedan den första valpkullen föddes på Pihlspetsens kennel. Tridents Tina var mamma och Sänningegårdens Brynolf pappa. De fick 6 underbara valpar som hette Aminah, Abbe, Andy Pandy, Alfred, Alfrida och Acko. Vi behöll Aminah själva. Sedan har vi fortsatt med uppfödning och Tina har fått barnbarnsbarnbarnsbarn :) Tina blev 16 år och Aminah över 17 år. Vi är så tacksamma över våra älskade hundar som vi har och haft!

Minna

Härliga Aminah

*********

9/5-23 Nu har Alice hittat ett jättebra hem. Hon ska bo på landet utanför Karlskrona med sin familj Lindborg. De har tidigare haft västgötaspetsen Edward. Vi önskar lycka till!

Minna

*********

27/4-23 Alice, Pihlspetsens Wivi i stamtavlan, söker ett kärleksfullt, harmoniskt hem, då matte inte kunde ha henne kvar av personliga skäl. Alice är född 20220104 och är alltså bara lite över 1 år. Alice söker ett hem på landet, gärna med en snäll hundkompis. Alice är glad och pigg, tycker om de flesta som hon träffar på och tycker om att få springa fritt. Hon tycker inte om att åka bil och tycker att småbarn är lite läskiga. Alice har ett överbett och ska inte ställas ut eller avlas på. Hör av er genom mail först och främst om ni tycker att ni är de rätta för henne. Mail: v.k.andersson@telia.com

Minna

Fina Alice

*********

21/3-23 Här har det varit dåligt med uppdateringar. Vi har haft och har strul med Telias uppkoppling till internet en längre tid och inte vet vi när vi får någon hjälp heller. Just nu så har vi tre routrar :) Två inkopplade och en annan som ligger i kartong! Har varit kontakt med Telia massor med gånger, men inte får vi någon hjälp!

Annars så är allt bra med våra hundar, som vi är mycket tacksamma över. Lilla Lotta är ju nästan stor nu. Till hösten planerar vi valpar förhoppningsvis och en annan sak också! Vi firar 20 år i augusti, sedan första valpkullen föddes!

**********

Minna

Vår fina Aminah, från första valpkullen, som blev över 17 år! Hon var något alldeles speciell!

tillbaka